Espanyol

Óscar Perarnau: "Borja Iglesias té una clàusula i qui el vulgui l'haurà de pagar"

El director general esportiu de l'Espanyol, Óscar Perarnau, assegura que no han rebut cap oferta pel davanter gallec

Actualitzat

El director general esportiu, Óscar Perarnau, ha passat per "El club de la mitjanit" i ha explicat alguns detalls de la precipitada marxa de Joan Francesc Ferrer "Rubi" de l'Espanyol:

"El primer que hem de fer és agrair la tasca que ha fet Rubi. Internament lamentem el comunicat però respectem que són decisions professionals i hem d'estar preparats per quan sorgeixen. Em vaig reunir amb Rubi i em va dir que tenia una proposta del Betis. Nosaltres li vam fer saber que li volíem fer una proposta de millora de contracte perquè la nostra voluntat era que continués. Vam fer un esforç molt gran per oferir-li un any més. Vam fer un esforç brutal per intentar que es quedés."

El recanvi per al tècnic català, David Gallego, va ser sempre la primera i única opció segons ha desvelat el mateix Perarnau:

"Ens aporta moltes coses. Coneix molt bé des del futbol base fins al primer equip. Té molta personalitat. Estem totalment convençuts. Només hem parlat amb ell. Coneix perfectament la casa, creiem que s'ho mereix i té un model de joc que ens agrada."

Sobre la recentment anunciada ampliació de capital, el director general esportiu de l'Espanyol, no pot estar més satisfet:

"Ens ajuda molt. Ens augmenta el límit salarial una mica i ens permet que no tinguem la necessitat de vendre. Ens dona molta estabilitat."

Sobre els noms de candidats a abandonar l'Espanyol en el proper mercat d'estiu, Perarnau té molt clar que Borja Iglesias i Mario Hermoso desperten interès de molts clubs però destaca que es farà tot el possible per retenir-los:

"No puc dedicar temps a rumors i especulacions. Borja Iglesias té una clàusula i qui el vulgui, l'haurà de pagar. Ara mateix no tenim constància que hi hagi cap club interessat. També és normal que vinguin equips grans a preguntar per Mario Hermoso. Nosaltres li hem fet una proposta per renovar i volem que es quedi. Sabem que és difícil perquè és un grandíssim jugador."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut