Lamine Yamal i Raphinha, a la banqueta a El Sadar
Lamine Yamal i Raphinha, a la banqueta a El Sadar (Reuters)
Barça

Flick fa rotacions a El Sadar: Lamine i Raphinha, suplents contra Osasuna

L'equip de Hansi Flick vol aconseguir els tres punts a Pamplona per igualar el rècord de victòries en un inici de Lliga del Tata Martino

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça està molt a prop d'igualar el seu rècord de victòries consecutives en un inici de Lliga. Per arribar a aquesta fita, els blaugranes han d'aconseguir els tres punts contra l'Osasuna, al sempre complicat El Sadar.

Els de Hansi Flick arriben a Pamplona en un gran estat de forma, després de la soferta victòria contra el Getafe (1-0) en la jornada intersetmanal. I ho van fer amb la bona notícia de deixar la porteria a zero en el primer partit com a titular d'Iñaki Peña després de la lesió de Ter Stegen.

L'entrenador alemany ha sorprès i ha fet un onze amb moltes rotacions. Fins a cinc jugadors titulars estaran a la banqueta a El Sadar: Lamine Yamal, Raphinha, Iñigo Martínez, Balde i Casadó

L'Osasuna se situa setè a la Lliga, amb onze punts. Malgrat situar-se a la zona noble de la classificació, els de Pamplona es fan forts com a locals, ja que han aconseguit deu punts jugant a El Sadar, per tant, han perdut tots els partits com a visitant a excepció d'un empat.


"Un dia de partit", a Esport3


La transmissió de "La TdT" de Catalunya Ràdio


El minut a minut del partit

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut