EN DIRECTE | Osasuna - Barça, partit de la 8a jornada de lliga

L'equip de Hansi Flick es complica la vida per aconseguir els tres punts a Pamplona amb què volia igualar el registre de Tata Martino de 8 jornades seguides guanyant en un inici de lliga
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

El minut a minut del partit


"Un dia de partit", a Esport3


 
  • Nova demostració que Hansi Flick no té manies a l'hora d'apostar per la joventut. Sergi Domínguez, Pau Victor o Gerard Martín han estat titulars en un onze on no hi havia ni Lamine Yamal, ni Raphinha ni tampoc Iñigo Martínez.
  • La primera gran ocasió ha estat d'Osasuna. En el minut 15, Areso ha volgut sorprendre Iñaki Peña amb un xut molt potent i creuat a mitja altura, però la pilota ha sortit lleugerament desviada.
  • El segon avís local sí que s'ha convertit en gol. Gran centrada de Bryan Zaragoza des de la banda esquerra i encara millor rematada de Budimir per superar Peña amb un cop de cap imparable guanyant-li la partida a Cubarsí. Era el minut 18.
  • Sense temps de digerir el cop, el Barça ha encaixat el segon al minut 28. Bryan Zaragoza s'ha plantat tot sol davant d'Iñaki Peña i en plena cursa, ha trepitjat la pilota en un gest tècnic deliciós per enviar després la pilota al fons de la porteria. El Barça ha protestat una falta prèvia sobre Pau Víctor, però l'àrbitre ha donat validesa al gol.
  • El Barça no ha creat perill en tota la primera part més enllà d'una pilota que ha picat al travesser després d'un cop de cap innocent de Kounde. Osasuna, en canvi, ha estat a punt de fer el tercer al minut 45 amb una rematada de Pablo Ibáñez que ha marxat a la dreta de la porteria barcelonista.


La transmissió de "La TdT" de Catalunya Ràdio


Alineacions de l'Osasuna-Barça 

 

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut