Oriol Romeu durant la presentació oficial com a nou jugador del Girona

Oriol Romeu torna a Girona

El futbolista d'Ulldecona arriba a Girona amb ganes de ser una peça clau
Redacció Esport3 Actualitzat

Qui també ha deixat el Barça, en aquest cas per tornar al Girona, és Oriol Romeu, a qui hem sentit per primer cop després d'emprendre el viatge de tornada a Montilivi. Hi arriba com a cedit per una temporada i, a més, amb clàusula de la por sota el braç, cosa que li impedirà jugar contra el Barça. El jugador reconeix que la temporada passada no va ser bona per a ell i espera que el seu retorn al Girona li permeti recuperar sensacions.

"Tinc ganes de guanyar-me el protagonisme i ser un jugador important"

Tot i que toca de peus a terra i sap que aquest objectiu no serà fàcil. 

"Soc conscient que és difícil entrar perquè hi ha més nivell a la plantilla i hi ha jugadors que han fet un pas endavant després de la temporada passada. El meu objectiu és millorar la meva versió i ajudar l'equip"

Romeu ha recordat que coneix molt el tècnic gironí, Míchel, i afirma que els seus valors i la idea de joc que té han estat dos factors clau per facilitar el fitxatge. 

Primeres sensacions

El català ha manifestat el seu descontentament amb les últimes dues derrotes de pretemporada en què ha jugat com a titular, però s'ha mostrat optimista amb la plantilla per donar una bona imatge contra el Betis, i ha dit que l'equip no havia de perdre l'ambició i les ganes de créixer.

"És cert que han sortit jugadors determinats de la plantilla, però ha passat altres anys i l'equip i el club han sabut refer-se. El repte serà gran, però volem estar a l'altura"

El migcampista, que en tot moment va deixar clar que ara està focalitzat amb el Girona, i no ha volgut donar detalls sobre la tornada al Barça. Assegura que no vol "continuar prenent una decisió" que no veu "oportuna".

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut