Oriol Romeu passa revisió mèdica amb el Barça: dimecres, dia R

El migcampista d'Ulldecona ha tingut permís del Girona per no entrenar-se amb l'equip. Aquest dimecres es pot fer oficial l'operació
Redacció Esport3 Actualitzat

El migcampista Oriol Romeu va rebre dilluns l'OK del Girona per no unir-se a l'estada de l'equip a la Vall d'en Bas. El jugador d'Ulldecona va passar el reconeixement mèdic amb el Barça i va tancar els darrers serrells de l'operació, que es pot fer oficial dimecres al matí. Aquest dimarts al vespre ha estat vist a la Ciutat Esportiva blaugrana en companyia de la família; Mateu Alemany i el seu proper tècnic, Xavi:

Un cop sigui anunciat, el pivot de 31 anys viatjarà amb els seus nous companys als Estats Units i serà presentat davant dels mitjans durant la gira americana.

El quart fitxatge

El migcampista es convertiria així en el quart reforç de la temporada del Barça després d'Iñigo Martínez, Gündogan i Vitor Roque, i s'uniria a la gira del club pels Estats Units, un dels requisits de Xavi Hernández.

Ara faltarà saber els termes de l'acord perquè l'entitat blaugrana no volia pagar la clàusula de rescissió del d'Ulldecona i buscava fórmules per convèncer el Girona, incloent-hi algun futbolista en l'operació.

Pablo Torre, camí de Girona

En aquest sentit, Míchel aconseguirà una petició molt concreta: la cessió de Pablo Torre. El tècnic del Girona també tenia força interès en Nico González, però el jove migcampista té altres propostes sobre la taula.

Oriol Romeu es convertirà en la peça substituta al mig del camp blaugrana després de la marxa del capità Sergio Busquets. La cerca d'un pivot, amb opcions inviables i descartades durant aquest mercat de fitxatges, com Brozovic, ha acabat amb una opció ja coneguda de la Masia i el pilar de Míchel al Girona.

Les últimes setmanes el club gironí s'havia mantingut ferm amb l'interès del Barça per Oriol Romeu. El president del consell d'administració del Girona, Pere Guardiola, va ser clar respecte la qüestió: "Si ens volen fer un favor, que no ens el fitxin."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut