Oriol Romeu, en una imatge recent (FCB)

Oriol Romeu: "No he tingut problemes mentals"

El jugador del Barça assegura que el pròxim partit de Champions contra el Nàpols marcarà la temporada
Laura Brugués Saló

Oriol Romeu ha admès que va tenir un inici bo al Barça, però que el seu rendiment va baixar. El d'Ulldecona ha volgut deixar clar que no ha tingut problemes mentals, com s'ha especulat en alguna ocasió.

"No he tingut cap tipus de problema mental. L'únic que m'ha passat és allò que no sents que gaudeixes al terreny de joc i intentes treballar i buscar accions per recuperar la confiança i créixer", ha dit Oriol Romeu.

El jugador del Barça ha fet aquestes declaracions en la presentació del MIC, el torneig internacional de futbol formatiu que se celebrarà a la Costa Brava del 26 al 31 de març. Tant Oriol Romeu com Cata Coll són els padrins d'aquesta nova edició.

Pel que fa a l'actualitat esportiva del Barça, el d'Ulldecona considera que l'eliminatòria de vuitens de la Lliga de Campions contra el Nàpols marcarà el futur de l'equip aquesta temporada.

"El partit contra el Nàpols determinarà el que acabi passant aquesta temporada. Volem seguir vius a la Champions, i si oferim la nostra millor versió, podem passar l'eliminatòria", ha afegit Romeu.

Oriol Romeu i Cata Coll són els padrins de la nova edició del MIC

Cata Coll: "Volem els quatre títols"

Dijous el Barça afronta l'anada de les semifinals de la Copa de la Reina a San Mamés, a les 19.00, en directe per TV3, i Cata Coll ha deixat clar que el Barça té objectiu guanyar els quatre títols: Copa, Lliga i Champions. De moment, ja tenen al sac la Supercopa, que van guanyar al gener.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut