Oriol Romeu: "El repte del Barça m'arriba en el millor moment de la meva carrera"
futbol

Oriol Romeu: "El repte del Barça m'arriba en el millor moment de la meva carrera"

El migcampista d'Ulldecona ha estat presentat com a nou jugador del Barça al Memorial Coliseum de Los Angeles

Xavi LorenteActualitzat

Primeres paraules d'Oriol Romeu com a blaugrana. El substitut de Sergio Busquets ha estat protagonista d'un fitxatge exprés. El mateix dia de l'anunci oficial de la seva incorporació ja pujava a l'avió de la gira del Barça als Estats Units. El president Joan Laporta ha comentat d'ell que és un jugador amb segell Barça que torna a casa a proposta de Xavi Hernández. Romeu ha dit que el repte li arriba en un bon moment.

"M'arriba un dels reptes més bonics i il·lusionants de la meva carrera i m'arriba en el moment que millor em sento mentalment i físicament. Em sento preparat i amb l'ambició de rendir a un gran nivell. M'agrada més fer-ho que dir-ho. Ara, quan comencin els partits, ho demostrarem al camp. No saps mai si t'arribarà o no una oportunitat així, però sempre treballava amb la il·lusió d'arribar a un club de primer nivell, i si és de l'altura del Barça, encara més."

Oriol Romeu s'ha convertit en nou jugador del Barça després de pagar la clàusula de rescissió al Girona, on va viure un any molt bo que l'ha acabat portant al Barça. El d'Ulldecona ha destacat la importància de Míchel i el seu estil de joc per poder atraure l'atenció de Xavi.

"Els últims dies han estat frenètics dormint poc, viatjant bastant... sobretot les últimes setmanes, que estava pendent de si es tanca o no es tanca el fitxatge... Un pèl estressant, però al final tot ha acabat bé. Ells (Girona) no volien la meva sortida, però entenien la meva posició. Vull fer un agraïment al Girona: sense ells la possibilitat de ser aquí hauria estat complicada."

La papereta de Romeu no serà fàcil. Ve a cobrir el buit que ha deixat una llegenda: Sergio Busquets. El migcampista català coneix l'estil de joc, l'entorn i el que significa portar la samarreta blaugrana.

"Com a pivot posicional puc fer que els jugadors que tinc al davant se sentin còmodes, donar equilibri a l'equip. El meu punt fort és la part física dels duels, però també interpreto com treure la pilota des del darrere. Busquets és el millor 5 que hem pogut veure des que tinc memòria. Omplir el buit que ha deixat són paraules majúscules. Pressió? Suplint Busi o a un altre... la pressió sempre hi és."

 

 

 

 

Anar al contingut