Oriol Romeu, en una imatge recent (Europa Press)

El detall que impedeix a Oriol Romeu sortir del Barça i tornar al Girona

La plaga de lesionats al vestidor blaugrana complica l'operació de retorn a Montilivi. El Girona prioritza el retorn del d'Ulldecona
Redacció Esport3 Actualitzat

Ho explicava Gerard Romero al "Gol a gol" just en acabar el Barça-Osasuna d'aquest dimecres: hi ha un jugador de la plantilla del Barça que ha demanat sortir. És Oriol Romeu, l'única incorporació mitjançant traspàs que es va fer a l'estiu

D'acord amb aquesta informació, Romeu voldria tornar al Girona, que està buscant reforçar el mig del camp i que, valorant el bon rendiment que va oferir el d'Ulldecona a Montilivi, ha pensat en ell.

A més, l'impacte del jugador al Barça no ha estat gaire reeixit, tot i que la marxa de Sergio Busquets a l'estiu li deixava una vacant potencial a l'onze titular. Romeu ha jugat 23 partits entre totes les competicions, 16 com a titular, amb un protagonisme decreixent amb el pas de les setmanes. 

Plaga de lesions a can Barça

El fet que les lesions estiguin afectant la plantilla blaugrana, ja de per si curta, dificulta força l'operació. El Barça compta actualment amb 9 lesionats, dos d'ells de llarga durada: Gavi, Balde, Ter Stegen, Marcos Alonso, Iñigo Martínez, Sergi Roberto, Raphinha, Joao Félix i Ferran Torres. Tot i la bona aportació de jugadors del filial, el club entén que no es troba en la circumstància de facilitar baixes i perdre efectius. 

El Barça va pagar 3,5 milions d'euros a l'estiu al Girona per tenir els serveis d'un jugador que s'havia fet al futbol base blaugrana.

Una prioritat per al Girona

El possible retorn de Romeu ha passat a ser la prioritat per al club blanc-i-vermell, que hauria descartat altres opcions per a la demarcació de migcentre, segons explica Iván Quirós. 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut