futbol

Oportunitat perduda: controvertides designacions arbitrals per al Madrid-Girona i Barça-Granada

Xiularà al Bernabéu el valencià Martínez Munuera, després d'una setmana a l'ull de l'huracà per la segona groga a Vitor Roque. A Montjuïc, el polèmic Ortiz Arias

Redacció Esport3Actualitzat

Si no vols caldo, dues tasses. El Comitè Tècnic d'Àrbitres ha perdut una altra oportunitat d'esvair les suspicàcies que planegen sobre les actuacions arbitrals de la Lliga 23-24. A les portes d'una jornada crucial per al desenllaç del campionat, la RFEF ha designat dos dels col·legiats més controvertits del moment per impartir justícia en el Madrid-Girona de dissabte i el Barça-Granada de diumenge.

Els culers els arbitrarà el polèmic Ortiz Arias. Amb fama de fanfarró entre els jugadors, el nom del madrileny és conegut per ser el destinatari de les queixes de David López, que van comportar l'obertura d'un expedient i la posterior sanció de quatre partits al defensa de Míchel. L'assistirà De Cerro Grande des de la sala de videoarbitratge.

Ortiz Arias expulsa Ramos després de veure dues targetes grogues
Ortiz Arias també va crispar els nervis del Sevilla després d'expulsar Ramos a Sant Sebastià i (EFE)

Qui xiularà al Bernabéu serà el valencià Martínez Munuera, amb Alberola Rojas al VAR, després d'una setmana a l'ull de l'huracà per la segona groga a Vitor Roque. El club blaugrana va presentar una primera al·legació, que va ser ignorada per Competició, i ara resta pendent que resolgui el Comitè d'Apel·lació.

A més, és poc habitual que un col·legiat encadeni dues jornades consecutives, i menys si els dies anteriors han estat moguts.

 

Anar al contingut