Ona Carbonell visita els reis d'Espanya: "M'encantaria aconseguir un or olímpic"

La nedadora catalana ha comentat amb els reis els seus èxits recents, ja que al Mundial de Gwangju ha sumat 3 medalles i s'ha convertit en la dona que té el rècord de mundials, amb 23
Actualitzat

Ona Carbonell ha visitat La Zarzuela en una recepció oficial a l'equip espanyol de natació artística. Carbonell ha comentat amb els reis els seus èxits recents, ja que al Mundial de Gwangju ha sumat 3 medalles i s'ha convertit en la dona que té el rècord de mundials, amb 23 en total.

Carbonell, la nedadora més llorejada de la història als campionats del món, ha declarat que encara li queden molts reptes per complir, entre ells aconseguir una medalla d'or en els Jocs Olímpics.

"M'encantaria aconseguir un or olímpic, que sé que és molt difícil, però res és impossible, sempre cal lluitar per aconseguir el més alt. Sempre somnio magnificència però després cal ser-hi, cal competir bé i cal seguir treballant sobretot. No hi ha màgia, tot és treballar, treballar i treballar", ha declarat la nedadora catalana a la sortida de la recepció amb els reis a a la Zarzuela.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut