Ona Carbonell en una imatge d'arxiu
Natació artística

Ona Carbonell encapçala l'equip de natació artística per a la Copa d'Europa Len de Sant Petersburg

La nedadora barcelonina encapçala la convocatòria per a la Copa d'Europa

Actualitzat

La nedadora barcelonina Ona Carbonell capitanejarà l'equip espanyol, format per tretze nedadores més, que competiran a la Copa d'Europa LEN absoluta de natació artística (abans sincronitzada), que tindrà lloc a Sant Petersburg (Rússia) entre el 10 i el 12 de maig. La competició marca ja el tret d'inici de cara a la classificació olímpica i és una prova de foc per al Mundial de l'estiu.  

A la llista hi ha més representació catalana: també hi són Abril Conesa, Berta Ferreras, Emma García, Cecilia Jiménez, Meritxell Mas, Paula Ramírez i Iris Tió, a més de Pau Ribes com a únic representant masculí. Completen la convocatòria Leyre Abadía, Carmen Juárez, Elena Melián, Sara Saldaña i Blanca Toledano.

Espanya participarà en les modalitats de duo, duet mixt, equip i "highlights", amb l'objectiu de repetir l'èxit aconseguit en les finals d'abril a les Sèries Mundials de Tòquio, on es va penjar la medalla de plata en "highlights" i els bronzes aconseguits per Ona Carbonell en solo, i per Emma García i Pau Ribes en duo mixt.

Anar al contingut