Álvaro Morata aixecant el trofeu de la Eurocopa
Álvaro Morata aixecant el trofeu de la Eurocopa
Esports

Oficial, Morata abandona Madrid i torna a Itàlia

El davanter espanyol ja no pertany a l'Atlètic de Madrid i marxa a Itàlia de la mà de l'AC Milan

Actualitzat

El capità de la selecció espanyola, i actual gunayador de l'Eurocopa, Álvaro Morata, ha fitxat per a l'AC Milan. El club italià ha fet oficial aquest traspàs, pel qual ha de pagar els 13 milions d'euros de la seva clàusula. Morata firma per quatre temporades a raó de 4,5 milions d'euros cadascuna.

El jugador, fins ara de l'Atlètic de Madrid, tenia els dies comptats al club i la seva tornada a Itàlia es donava per feta. Ahir el jugador s'acomiadava dels companys i dirigents de l'Atlètic de Madrid i un cop passat el reconeixement mèdic, el conjunt italià va fer oficial la seva arribada. "L'AC Milan s'enorgulleix d'anunciar el fitxatge d'Álvaro Borja Morata Martín, procedent del Club Atlètic de Madrid. El capità de la selecció espanyola, amb què recentment va guanyar l'Eurocopa, Morata, ha signat amb els rossoneri fins al 30 de juny del 2028, amb opció de renovació per un any més", ha anunciat el club milanista al comunicat oficial.

@AlvaroMorata is Rossonero 🔴⚫

Adding a touch of 𝑅𝑜𝑗𝑜 to our #DNACMilan 🧬#SempreMilan

Se'n va després d'haver disputat 154 partits en què va aconseguir 58 gols i 14 assistències. Ara, una nova aventura a Milà, on serà el davanter centre titular i on portarà el número 7, segons ha desvelat el mateix club. 

Anar al contingut