Mbappé celebrant un gol seu al Santiago Bernabéu (Europa Press)
Futbol

Oficial: Kylian Mbappé, nou jugador del Reial Madrid

L'estrella francesa firma per cinc temporades i posa fi al culebró del mercat de fitxatges dels últims anys

Redacció Esport 3Actualitzat

El serial Mbappé ja té fi. El Reial Madrid ha fet oficial aquest dilluns a la tarda la incorporació de Mbappé per cinc temporades procedent del PSG. El futbolista francès ve de franc del club parisenc, en el qual ha estat set temporades i ha guanyat dotze títols. També s'ha convertit en el màxim anotador de la seva història, amb 256 gols.

L'atacant francès signa fins al 2029, després d'anys i anys de culebró. Ell no ha amagat mai la seva afició per l'equip blanc i cada estiu, des que va fitxar pel PSG el 2017, es parla sobre el seu fitxatge pel conjunt blanc.

Florentino no només s'ha sortit amb la seva a l'hora de fitxar Mbappé, sinó que també protegirà la seva estrella; França ha anunciat la seva convocatòria pels Jocs Olímpics, en què no hi ha el nou futbolista del Madrid.

 

Primeres paraules de blanc

En castellà, anglès i francès, Mbappé s'ha pronunciat pocs minuts després de l'anunci oficial del Madrid. Amb fotos de petit amb indumentària del club blanc, ha assegurat que és un somni fet realitat.

"Molt feliç i orgullós de formar part del club dels meus somnis", ha escrit Mbappé

En una de les fotografies se'l veu amb Cristiano Ronaldo.

El culebró Mbappé

Mbappé va estar a punt d'anar-se'n al Madrid el 2022, tot i que finalment va renovar amb el PSG. Macron i Al-Khelaifi el van convèncer que es quedés i ho va fer, a canvi d'uns setanta-dos milions d'euros bruts per temporada i bons per firma i fidelitat.

El comiat de Mbappé, després del seu últim partit amb el PSG (EuropaPress)

El futbolista francès tenia l'opció d'ampliar el seu contracte fins al 2025, per bé que va anunciar que no continuaria a l'equip francès en un vídeo. Ara, després de tants anys d'especulacions, firma pel Reial Madrid de Florentino Pérez. 

ARXIVAT A:
EsportsReial Madridkylian Mbappé
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut