Gündogan, nou jugador del Barça
Gündogan, mostrant la samarreta del Barça (FCB)
barça

Oficial: Ilkay Gündogan, nou jugador del Barça

El jugador turcoalemany ha signat per dues temporades i una d'opcional

Redacció Esport3Actualitzat

Ja és oficial: Ilkay Gündogan és nou jugador del Barça. El club ha fet oficial l'arribada del migcampista alemany, que es converteix en el primer fitxatge de l'equip blaugrana per a la temporada 2023-2024.

L'acord és per a dues temporades i una d'opcional, que dependrà dels partits jugats en la seva segona temporada al Camp Nou. El sou serà de 9 milions bruts per temporada i tindrà una clàusula de rescissió de 400 milions.

Tot i que Guardiola va demanar un esforç al City per renovar Gündogan, l'oferta no ha convençut el jugador, que ha preferit jugar a Barcelona la temporada vinent. Per Xavi es tracta d'un fitxatge estratègic de cara a la temporada vinent.

Aquestes han estat les primeres paraules de Gündogan com a futbolista blaugrana:

 

El neguit del jugador

Gündogan ha estat disposat en tot moment a arribar a un acord per jugar al Barça. Pràcticament l'única preocupació i exigència del jugador era que el club li garantís que podrà ser inscrit. Una preocupació previsible, tenint en compte els problemes que té el club en aquest sentit. El club ha aprofitat l'espai salarial que tenia reservat per a l'arribada de Messi i el jugador podrà ser inscrit amb el seu nou equip.

 

Un gran migcampista organitzador que ha fet un pas endavant

Gündogan arriba al Barça després de fer probablement la seva millor temporada com a professional, en què ha aixecat el triplet amb el City. L'alemany ha brillat com a migcampista creatiu i organitzador formant tàndem amb Rodri i De Bruyne al mig del camp. Guardiola li ha permès jugar en moltes ocasions a prop de l'àrea i ha demostrat que també és un gran golejador. Sense anar més lluny, va marcar el doblet en la final de la FA Cup contra el United. Aquesta temporada ha marcat 11 gols i ha fet 7 assistències en els 51 partits que ha jugat.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut