Futbol

Oficial: Garcia Pimienta, nou tècnic del Sevilla

L'entrenador català és el relleu de Quique Sánchez Flores

Redacció Esport 3Actualitzat

El Sevilla va anunciar fa dies que Quique Sánchez Flores no continuaria com a tècnic de l'equip. Després, alguns mitjans van afirmar que el conjunt andalús estava interessat en el preparador barceloní Francesc Xavier Garcia Pimienta, que ha completat un bon any a les illes Canàries. Ara, ja s'ha fet oficial i Pimienta serà el nou tècnic del Sevilla

La trajectòria de Pimienta

Garcia Pimienta ha estat al Las Palmas dues temporades i mitja, en què ha aconseguit un ascens a Primera Divisió i una permanència. L'entrenador català deixa una herència immillorable, després d'agafar l'equip a Segona. Luis Carrión, preparador de l'Oviedo, sona com el seu substitut.

El tècnic barceloní va dirigir el Barça B durant tres anys, encara que Laporta el va fer fora l'estiu del 2021. Segons ell mateix, el president del Barça el va acomiadar perquè volia posar en el càrrec els seus homes de confiança.

Pimienta és ADN Barça i així ho ha demostrat al Las Palmas, amb el qual ha desplegat un joc molt atractiu i de possessió. L'entrenador català tenia contracte amb el club canari fins al 2025, tot i que ell mateix va afirmar que qualsevol de les dues parts el podria trencar.

 

 

ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut