Girona

Oficial: Gabriel Misehouy, nou jugador del Girona

Arriba lliure procedent de l'Ajax i signa per quatre temporades

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona continua conformant la seva plantilla per a la següent temporada. Buscant una barreja entre jugadors consolidats, experimentats a Europa i joies prometedores, el club incorpora Gabriel Misehouy, un jugador de 18 anys provinent de l'Ajax d'Amsterdam.

 

Gabriel Misehouy, neerlandès d'ascendència ghanesa, és una de les promeses del futbol dels Països Baixos. A la Keuken Kampioen Divisie, la Segona neerlandesa, el jove de 18 anys juga de mitjapunta com a posició natural, però també se l'ha vist com a extrem a cama canviada. És dretà. No obstant això, aquesta temporada no ha estat la més desitjada per al futbolista, que, després d'una lesió al cap a poques setmanes de començar la Lliga, no va tornar a jugar. Tot per culpa d'unes qüestions contractuals que tampoc li han permès debutar amb el primer equip. Malgrat tot, Misehouy ha convertit set gols i tres assistències en els únics tretze partits que ha disputat. Unes xifres admirables per a un migcampista tan jove. 

El jugador arriba lliure a Girona, ja que el seu contracte acabava el 30 de juny. Un altre dels equips que se l'han disputat ha estat el Lilla, però el jugador s'ha decidit per l'entitat catalana i ha assegurat: "El pla amb el Girona era molt bo i també crec que Espanya és un bon destí." 

El seu control de pilota, explosivitat, creativitat i el seu 1x1 són algunes de les millors qualitats que té. Als Països Baixos ja el consideraven com una de les promeses amb més progressió a Europa. Així ho demostra un tuit de l'Ajax Youth Academy de fa quatre anys:

El Girona s'ha emportat una nova perla de l'Ajax, que torna a demostrar la gran feina de formació que hi ha al club. Un club que ha "fabricat" jugadors de classe mundial com Matthijs de Ligt, Christian Eriksen, Wesley Sneijder, Marco van Basten, Dennis Bergkamp, Frank de Boer, Clarence Seedorf o el mateix Johan Cruyff.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut