Kessie, celebrant un gol amb el Barça (EFE)

Franck Kessié marxa a l'Al-Ahli i deixa 12,5 milions d'euros al Barça

El traspàs del migcampista ivorià dona aire al club blaugrana per realitzar inscripcions
Redacció Esport3 Actualitzat

A l'espera de tancar el traspàs d'Ousmane Dembélé, el Barça ha segellat una altra marxa, la de Franck Kessié. El migcampista ivorià, de 26 anys, deixa el club després d'una sola temporada com a blaugrana per enrolar-se a la creixent Lliga saudita. Kessié jugarà a l'Al-Ahli, un dels equips punters del país, on coincidirà amb jugadors com Roberto Firmino, Riyad Mahrez o Édouard Mendy.  

 

 

L'Al-Ahli pagarà 12,5 milions d'euros al Barça, que fa un negoci rodó amb un jugador que va arribar a cost zero i que a més no va aconseguir convèncer Xavi per ser titular. Amb tot, va jugar 43 partits entre totes les competicions, i va marcar 3 gols. El seu moment més recordat com a jugador del Barça serà segurament el gol que li va marcar al Reial Madrid (2-1) a les acaballes del clàssic de la Lliga, que donava els 3 punts al Barça i deixava gairebé vist per a sentència el campionat a favor dels barcelonistes.   

Kessié ha passat aquest dimecres la revisió mèdica amb el seu nou club abans de firmar el nou contracte, just a temps per participar a la primera jornada de la Lliga professional saudita, que arrenca aquest cap de setmana. 

 
  

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut