Aleix Garcia estreny la mà al directiu esportiu del club alemany, Simon Rolfes (Bayer 04 Leverkusen)

Oficial: el Girona traspassa Aleix Garcia al Bayer Leverkusen

El migcampista fitxa pel club alemany fins al 2029
Redacció Esport3 Actualitzat

Aleix Garcia fa el salt a Alemanya. Un cop passada la revisió mèdica, el Girona ha tancat el traspàs al Bayer Leverkusen fins al 2029. Així ho ha comunicat el club gironí aquesta tarda. 


El Barça s'havia interessat per ell; Quique Cárcel i Deco n'havien parlat. Però Aleix, un dels líders del Girona, també va rebre la trucada de Xabi Alonso per incorporar-se al Bayer Leverkusen, que ha estat el club revelació de la temporada, amb rècord de victòries.

Aleix ja ha parlat per als mitjans del club:

"Vaig admirar el #Bayer04, com probablement els aficionats al futbol d'arreu d'Europa, per les seves extraordinàries actuacions la temporada passada. Em va emocionar que un club com aquell estigués fent tant per aconseguir-me."

Es tanca així la segona etapa a Montilivi del jugador de les Terres de l'Ebre, que aquest mes farà 27 anys. Des de la seva arribada, el migcampista d'Ulldecona ha jugat 172 partits amb la samarreta del Girona en un total de 5 temporades. En aquest temps ha marcat 8 gols, repartit 21 assistències i ha estat protagonista del segon ascens a Primera Divisió i de la històrica classificació europea.

Aleix Garcia va arribar a Girona l'estiu de 2017 jugant dues temporades com a cedit pel Manchester City. Després de passar per Bèlgica i Romania, l'estiu de 2021 va tornar a Girona, ja com a agent lliure, procedent de la SD Eibar. 

Fa poc més de quinze dies, el migcampista celebrava amb l'afició del Girona la gran temporada de l'equip i el seu discurs ja va sonar a agraïment i comiat, malgrat que portava la samarreta blanc-i-vermella de la temporada que ve.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut