Aleksander Ceferin, presidente de la UEFA
Barça

Oficial: El Barça podrà jugar la Champions

La UEFA l'admet provisionalment, tot i que es reserva la decisió d'una futura exclusió

Redació Esport3Actualitzat

 El cas Negreira encara cueja, però el Barça comença a veure la llum. El Comitè d'Apel·lació de la UEFA ha decidit admetre provisionalment la participació del Barça a les seves competicions aquesta temporada, un cop ha avalat el vistiplau dels investigadors del cas. El procediment relatiu a la seva admissió pel cas Negreira queda suspès, encara que es podrà reprendre d'ofici a petició dels inspectors d'Ètica i Disciplina (IED).

"El FC Barcelona és admès provisionalment a participar a les competicions de clubs de la UEFA 2023/2024. Es reserva una decisió futura sobre l'admissió/exclusió de les competicions de clubs de la UEFA."

Segons el comunicat, el Barça té l'obligació d'informar dels avenços de les investigacions en curs de forma proactiva i té el deure de facilitar tots els documents que la UEFA li sol·liciti.

L'organisme també convida els investigadors encarregats del cas a finalitzar la seva investigació i a enviar un nou informe quan considerin que es pugui avaluar una admissió o exclusió de l'equip blaugrana.

La notícia arriba tres dies després que la UEFA hagi admès finalment l'Osasuna a participar en la Conference League 2023-2024.

Anar al contingut