Anunci del fitxatge de Vítor Roque per al Barça
Anunci del fitxatge de Vítor Roque per al Barça
futbol

Oficial: El Barça fitxa el brasiler Vitor Roque

El Barça intentarà inscriure'l al mercat d'hivern i marca una clàusula de 500 milions d'euros

Redacció Esport3Actualitzat

Ja és oficial. El Barça ha fitxat el jove brasiler Vitor Roque. El davanter de 18 anys de l'Athletico Paranaense es converteix en la gran aposta blaugrana per a la davantera del futur. Està previst que el futbolista, que signarà fins al final de la temporada 2030-31, s'incorpori la temporada 2024-25. Però si les condicions econòmiques ho permeten, el Barça intentarà inscriure'l al gener del 2024, és a dir, la propera temporada. La seva clàusula de rescissió és de 500 milions d'euros.
 

El Barça ha lligat un dels davanters més prometedors del món per un preu que podria arribar als 61 milions d'euros. El club català abonarà 30 milions d'euros fixos a l'Atletico Paranaense i en podria pagar 31 més en variables.

El Barça ha anunciat d'aquesta manera el fitxatge de Tigrinho, com és conegut el brasiler. Una benvinguda molt felina.

"El tigre és conegut per ser un dels animals més feroços del món. I un dels animals més ràpids del planeta. I ara, el rei dels tigres arriba a Barcelona"

El Barça destaca la seva capacitat d'associació, la velocitat de moviments i d'arrancada i la seva bona relació amb el gol.

El futur substitut de Lewandowski

Vitor Roque, de 18 anys, ha de ser el segon davanter centre del Barça i el substitut de Lewandowski en un futur. El polonès té contracte amb el Barça fins al 2026, però amb 34 anys l'entrenador l'ha de dosificar cada vegada més.

Roque, celebrant un gol amb l'Athletico Paranaense (Reuters)

El jove davanter brasiler és una aposta de present, però sobretot de futur. S'espera que no es pugui inscriure com a blaugrana com a mínim fins al gener del 2024 i la seva adaptació a l'equip haurà de ser progressiva. És un davanter ràpid, fort i treballador que ha marcat 21 gols aquest 2023.

 

Anar al contingut