Juan Núñez signa amb el Barça fins al juny del 2027
Juan Núñez signa amb el Barça fins al juny del 2027 (FCB)
bàsquet

Oficial: el Barça anuncia el fitxatge de Juan Núñez per a les 3 pròximes temporades

Per fer-se amb el jugador el club blaugrana ha compensat el Madrid, que tenia el dret de tempteig a l'ACB sobre el base

Redacció Esport3Actualitzat

Peñarroya ja té nou base i ara ja és oficial. El Barça ha anunciat aquest divendres la incorporació de Juan Núñez, internacional de 20 anys i 1,90 metres d'alçada. Després de Kevin Punter i Justin Anderson, el madrileny es converteix així en el tercer reforç del projecte que estrenarà el tècnic de Terrassa a partir de l'estiu.

El Barça ha pagat una compensació econòmica al Reial Madrid, el club de formació de Núñez, per evitar que acudeixi al dret de tempteig que té sobre el jugador a l'ACB. Fonts del club barcelonista citades per EFE haurien assegurat que el desemborsament al conjunt blanc ha estat inferior a 400.000 euros.

L'extensió del futur contracte serà de 3 anys, fins al juny de 2027. Cal destacar que el fins ara director de joc del Ratiopharm Ulm va ser triat en el lloc 36 de l'últim draft de l'NBA pels San Antonio Spurs.

MVP de l'Eurolliga en categoria júnior

Format al planter del Madrid, Núñez es va convertir en MVP de l'Eurolliga en categoria júnior. En aquesta última campanya a Alemanya, l'internacional espanyol, a qui Scariolo ha acabat deixant fora dels Jocs de París, ha registrat una mitjana de 10,8 punts (58,2% en tirs de dos i 35% en triples), 3,6 rebots, 5,7 assistències i 1,9 recuperacions a l'Eurocopa, la segona competició continental.

Sense tenir en compte Núñez, ara mateix el Barça té en nòmina en el joc exterior els bases Tomas Satoransky i Nico Laprovittola, a més dels escortes Kevin Punter i Darío Brizuela.

Matí de fitxatges

Aquest mateix divendres el Lleida ha anunciat Pierre Oriola i la Penya Kaiser Gates.

Anar al contingut