Dovbyk, fotografiat amb la seva nova samarreta: canvia el 9 per l'11
Dovbyk, fotografiat amb la seva nova samarreta: canvia el 9 per l'11
Girona

Oficial: Dovbyk, traspassat a la Roma, saluda la seva nova afició

El Girona i l'equip de la capital italiana han tancat l'operació per uns 40 milions entre fix i variables. El pitxitxi de la Lliga va ser aclamat a la seva arribada. Couto, al Dortmund

Redacció Esport3Actualitzat

Fi del culebrot Artem Dovbyk. El pitxitxi de la Lliga espanyola amb 24 gols jugarà amb el sisè de la Lliga italiana. El Girona i la Roma han fet oficial aquest dimecres l'acord pel traspàs del futbolista ucraïnès, que va viatjar aquest dijous a la capital italiana per passar la pertinent revisió mèdica i signar l'acord. L'internacional ja ha saludat la seva afició:

A Montilivi, s'han mantingut ferms davant l'ofensiva dels italians, i l'operació, entre fix i variables, estarà al voltant dels 40 milions d'euros que figuraven en la clàusula del futbolista. Malgrat això, el Girona només cobrarà el 80% del total, ja que és el percentatge de drets que el club posseeix sobre el jugador.

Artem Dovbyk ja és a Roma (laroma24.it)

Aparcada l'opció de l'Atlètic de Madrid, Dovbyk tenia clara la seva nova destinació. Fins i tot, per facilitar l'acord entre els clubs, el davanter ha renunciat a un percentatge que li corresponia en l'operació. L'anunci de l'adeu de l'ucraïnès serà oficial en les pròximes hores. Quique Cárcel haurà d'activar la recerca d'un nou atacant que, amb Abel Ruiz, ajudi a pal·liar l'absència del màxim golejador del curs 23-24.

Adeu al pitxitxi de la Lliga

Artem Dovbyk va arribar a Girona per ser la referència golejadora, però era un desconegut a la Lliga. Amb el pas de les jornades es va anar guanyant la confiança de Míchel i el hat-trick que li va fer al Sevilla en sis minuts ha estat una de les seves millors obres de la temporada l'any del debut a la Lliga.

El club de Montilivi s'ha acomiadat del jugador amb una nota d'agraïment, més enllà dels registres golejadors, "pel seu esforç, treball i dedicació":

Yan Couto, cap a Dortmund

Un altre titular del gran Girona de la temporada 23-24, el lateral brasiler Yan Couto, tampoc tornarà a Montilivi com a local. L'internacional arriba cedit pel Manchester City amb opció de compra al Borussia Dortmund, actual subcampió de la Champions. L'opció es convertirà en obligatòria si es compleixen una sèrie d'objectius de fàcil compliment. A la primera imatge del defensa amb el groc dels alemanys, per cert, no hi portava el cabell tenyit del seu característic rosa. El "fresita" pot perdre el pseudònim a la Bundesliga. 

Anar al contingut