Ansu Fati ja vesteix la samarreta del Brighton
Ansu Fati ja vesteix la samarreta del Brighton
Barça

Oficial: el Barça cedeix Ansu Fati al Brighton sense opció de compra

El 10 del Barça jugarà a la Premier fins al juny del 2024

Redacció Esport3Actualitzat

Ansu Fati jugarà cedit al Brigthon & Hove Albion Football Club. El Barça ho ha fet oficial aquest divendres al migdia, quan falten poques hores perquè es tanqui el mercat de fitxatges. Els dos clubs han arribat a un acord per la cessió del jugador fins al 30 de juny del 2024 sense opció de compra.

Ansu va arribar l'any 2012 a la Masia procedent de les categories inferiors del Sevilla. Va anar progressant i cremant etapes fins a arribar al primer equip i aconseguir el dorsal 10. Una lesió greu va dinamitar el seu progrés.

Ansu Fati volia protagonisme, i amb l'explosió de Lamine Yamal veia que no tindria els minuts esperats. Tres jornades ha necessitat Ansu Fati per comprovar que el seu rol, fins ara, era molt secundari. Sempre suplent: 11 minuts contra el Getafe; 22 contra el Cadis, i 14 contra el Vila-real.

El 10 del Barça va canviar, doncs, d'opinió, i els últims dies ha estat en converses amb diversos clubs, com el Tottenham. Però l'entrenador del Brighton, De Zerbi, ha estat un factor clau per a la seva decisió.


Amb la sortida del 10 blaugrana, estaria més a prop del Barça Joao Félix.

 

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut