Barça

Oficial: Aitana Bonmatí renova amb el Barça fins al 2028

El club blaugrana s'assegura la continuïtat de l'actual Pilota d'Or, blaugrana des dels 13 anys. La ribetana passa a ser la més ben pagada del món

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça i Aitana Bonmatí ja han fet oficial l'acord de renovació de l'actual Pilota d'Or per a les pròximes quatre temporades, fins al 2028. El club blaugrana s'assegura la continuïtat de la migcampista de Sant Pere de Ribes, de 26 anys, que va aterrar al planter blaugrana fa mitja vida, quan en tenia només 13. Amb Lluís Cortés, Jonatan Giráldez o ara amb Pere Romeu, el joc de les campiones d'Europa continuarà pivotant al voltant del talent de la garrafenca. 

L'anunci de la renovació s'ha difós a les 14 hores i 14 minuts d'aquest dilluns, per fer-ho coincidir amb el dorsal d'Aitana, cruyffista declarada. En l'acte de signatura no hi han faltat el president, Joan Laporta, ni el directiu encarregat del futbol femení, Xavier Puig.

En els propers anys intentarà ampliar el seu brillant palmarès, que ja consta de 5 Lligues F, 6 Copes de la Reina, 4 Supercopes d'Espanya i, a la vitrina més llampant, 3 Champions.

Aitana Bonmatí, durant la presentació de l'equip al Gamper (Europa Press)
Aitana Bonmatí durant la presentació de l'equip al Gamper (Europa Press)

La jugadora acabava contracte l'estiu que ve, el 2025, i encara hi havia un cert marge, però tant el club blaugrana com la jugadora preferien tancar el nou contracte abans de començar aquesta temporada. Aitana tenia una clàusula de tres milions d'euros i el Chelsea, per exemple, estava disposat a pagar-la i havia fet una oferta econòmicament molt forta per la futbolista.

La més ben pagada del món

El Chelsea li va posar sobre la taula una oferta d'onze milions d'euros per quatre anys, la millor mostra del potencial econòmic del futbol anglès, que s'ha convertit en una amenaça latent per al projecte culer, com l'agent d'Aitana va reconèixer fa uns diesEl Barça ha fet un esforç econòmic important per retenir-la i fer que la ribetana esdevingui la futbolista més ben pagada del món

Aitana és la gran favorita per tornar a guanyar i sumar la seva segona Pilota d'or, que s'entregarà el 28 d'octubre a París.

ARXIVAT A:
Aitana Bonmatí
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut