Nico Williams i Jules Kounde podrien ser companys de vestidor la propera temporada
Nico Williams i Jules Kounde podrien ser companys de vestidor la propera temporada
barça

Obstacle amenaçador en l'operació per portar Nico Williams al Barça

Les condicions entre el davanter i el club blaugrana estan pactades i acordades però l'aparició del PSG pot alterar els plans

Redacció Esport3Actualitzat

Ningú va dir que hagués de ser fàcil. Ni molt menys barat. El Barça continua sent optimista amb la incorporació de Nico Williams aquest estiu. Dijous, durant la presentació de Hansi Flick, el president Joan Laporta va reiterar que els números del club es troben en vies de recuperació i, en conseqüència, permeten afrontar operacions com la de l'extrem de l'Athletic Club.

A més, les condicions entre el jugador i l'entitat barcelonista estan pactades i acordades. Només restaria abonar la clàusula de rescissió de Nico, propera als 60 milions d'euros. No obstant, l'aparició del PSG pot alterar els plans. Com ha informat el "Tot Costa" de Catalunya Ràdio, els francesos han irromput a la taula de negociació exhibint el seu potencial econòmic i duplicant l'oferta salarial que el Barça ofereix al de Pamplona.

L'equip del Parc dels Prínceps busca una estrella per compensar la marxa del capità i màxima figura, Kylian Mbappé, i ha pensat en l'extrem navarrès. No hi ha dubte que l'ambiciosa proposta d'Al-Khelaifi és un obstacle amenaçador entre Nico i el Barça amb capacitat per alterar els plans del jugador, que està ara mateix de vacances després de lluir a l'Eurocopa.

L'últim desig de Luis Enrique posarà a prova la determinació de Nico de jugar al Barça al costat del seu amic Lamine Yamal. Laporta i Deco no són partidaris d'elevar les xifres acceptades pel futbolista, la resposta del qual s'espera pels propers dies.

Anar al contingut