Bautista saluda Djokovic al final del partit (EFE)
Tenis

Djokovic i Federer s'enfrontaran a la final de Wimbledon

El serbi s'ha imposat al castellonenc Roberto Bautista en quatre sets per 6-2, 4-6, 6-3 i 6-2 i el suís també s'ha desfet del mallorquí Rafa Nadal (7-6, 1-6, 6-3 i 6-4)

Actualitzat

Novak Djokovic i Roger Federer s'enfrontaran a la final de Wimbledon després d'imposar-se amb Roberto Bautista i Rafa Nadal, respectivament, en dos partits que s'han resolt en quatre sets.

Ja avisava Djokovic que s'enfrontaven els dos màxims rivals en semifinals i no s'equivocava: una hora i vint minuts per aconseguir veure un trencament de servei. Després de mantenir cadascun el seu al primer set, que s'ha endut Federer al "tie-break", Nadal ha aconseguit un doble break per guanyar el segon set per 6 a 1, l'únic que ha guanyat. 

Tots dos sabien que havien de jugar al límit de les línies però l'estratègia li ha sortit millor a Federer: 6-3 a la tercera mànega i 6-4 a la quarta després d'aprofitar la cinquena pilota de partit.

L'últim cop que Nadal i Federer s'havien trobat a l'All England Club va ser a la mítica final del 2008, en què el manacorí es va proclamar campió d'aquest torneig per primer cop i mai no s'havien trobat tots dos a les semifinals angleses. Federer s'enfrontarà amb Novak Djokovic a la gran final de diumenge per intentar aconseguir el novè Wimbledon.

Djokovic acaba amb el somni de Bautista

El serbi ha acabat amb el somni de Roberto Bautista a Wimbledon i ha assolit la classificació per a la seva sisena final a l'All England Club, la segona consecutiva. El serbi, que s'ha imposat al castellonenc en quatre sets per 6-2, 4-6, 6-3 i 6-2, s'enfrontarà en la final amb el guanyador del duel que es disputarà a continuació, entre l'espanyol Rafael Nadal i el suís Roger Federer.   

Djokovic havia perdut dues vegades aquest any amb Bautista, en les semifinals de Doha, i en la tercera ronda del Masters 1.000 de Miami. Però, en el seu primer enfrontament sobre herba, el número u mundial s'ha pres la revenja i s'ha desfet de la resistència del castellonenc en dues hores i 49 minuts.

 

Anar al contingut