Hansi Flick a la ciutat esportiva Joan Gamper veient el partit del juvenil
Hansi Flick a la ciutat esportiva Joan Gamper veient el partit del juvenil (FCB)
Barça

Nova mostra de compromís de Hansi Flick amb la Masia

L'entrenador alemany ha seguit en directe el partit del juvenil blaugrana contra el Badalona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Redacció Esport3Actualitzat

Des de la seva arribada al FC Barcelona, Hansi Flick ha estat molt pendent del jove talent de la Masia. Ja en la seva primera setmana al club, l'alemany va estar present a les sessions d'entrenament del filial blaugrana, que llavors preparava la final del play-off d'ascens a Segona Divisió. Flick va poder treure conclusions i va omplir de joves la convocatòria per a la gira nord-americana. 

De fet, el tècnic blaugrana és considerat a Alemanya com un entrenador amic de donar oportunitats als talents joves. L'últim beneficiat ha estat Sergi Domínguez, que va debutar amb el primer equip a l'àmplia victòria del Barça contra el Valladolid. A l'inici de la Lliga, l'entrenador també ha comptat amb jugadors com Marc Bernal, fins que es va lesionar, i els ja consolidats Lamine Yamal i Pau Cubarsí, tots ells de 17 anys.

La curta plantilla del primer equip pràcticament obliga Flick a seguir constantment el filial del Barça, que aquest cap de setmana ha tingut com a estrelles els cosins Fernández. Però l'alemany no només vol seguir el Barça Atlètic, sinó que també es deixa veure en els partits del juvenil A del Barça. Aquest diumenge, Flick ha estat present a la ciutat esportiva Joan Gamper per viure en directe l'equip entrenat per l'exfutbolista Juliano Belletti

Els blaugranes han aconseguit la victòria contra el Badalona en el partit corresponent a la segona jornada de la Divisió d'Honor Juvenil. El Barça s'ha avançat amb gol de Brian Fariñas al 43' i ha desfet l'empat al marcador al tram final, amb una diana de Walton al 85'. 

ARXIVAT A:
Hansi Flick
Anar al contingut