Montjuïc, durant un partit d'aquest any
Montjuïc, durant un partit d'aquest any
Barça

Nou Camp Nou: el Barça preveu una recompensa als 17.000 abonats de Montjuïc

La vicepresidenta institucional del Barça, Elena Fort, assegura que tindran seient quan l'equip torni al seu estadi

Redacció Esport3Actualitzat

El pas del Camp Nou a Montjuïc va suposar per al FC Barcelona la pèrdua de gairebé 65.000 abonats. En la temporada de l'exili a l'Estadi Olímpic només 17.000 barcelonistes van comprar abonament per seguir en directe els partits dels blaugranes.

L'accés a la muntanya, la situació esportiva del conjunt de Xavi o el ball de preus de les quotes són factors que poden explicar una baixada del 79% dels carnets amb relació a l'anterior campanya, l'última abans de l'entrada de les màquines al Camp Nou. Per tot plegat, la directiva del club té decidit garantir prioritat als abonats de Montjuïc en el retorn del remodelat estadi.

Dijous, la vicepresidenta institucional del Barça, Elena Fort, va assegurar a RAC1 que aquestes 17.000 persones tindran seient quan l'equip torni al Camp Nou. Un fet que, si es respecta el calendari de l'Espai Barça, s'hauria de produir aquest novembre. En tot cas, per si aquests aficionats no volguessin fer ús d'aquesta preferència, Fort assegura que la temporada 24-25 encara tindran la possibilitat d'agafar una excedència.

El preu dels abonaments del nou Camp Nou

Per als que es preguntin quin serà el cost d'aquests abonaments en la reestrena de la instal·lació del barri de les Corts, Fort ha afirmat en més d'una ocasió que "no s'apujaran".

Una de les etapes de les obres que està vivint el Camp Nou
Una de les etapes de les obres que està vivint el Camp Nou (FC Barcelona)
Anar al contingut