Iñigo Martínez i el Barça van acordar una clàusula alliberadora en cas de no poder ser inscrit
Iñigo Martínez i el Barça van acordar una clàusula alliberadora en cas de no poder ser inscrit
futbol

Només set inscripcions a la Lliga a tres setmanes de la primera jornada

La majoria dels equips de Primera han de millorar el fair play si volen donar d'alta els reforços

Redacció Esport3Actualitzat

Les notícies de fitxatges són un paisatge quotidià que amenitza els dies d'estiu. El que ha canviat enguany és que els clubs de l'Estat, encara que presentin els nou reforços i entrenin ja amb els nous companys i juguin partits de pretemporada, no poden inscriure'ls a LaLiga. La majoria dels equips de Primera han de millorar el fairplay si volen donar d'alta els jugadors que han incorporat.

Quan falten només tres setmanes perquè arrenqui la primera jornada del curs 23-24, a la web de Competició només consten set inscripcions de quatre equips diferents. El mediàtic Arda Guler (Reial Madrid), De Galarreta i Ander Herrera (Athletic Club), l'antic objectiu del blaugrana Azpilicueta i Mouriño (Atlètic de Madrid), Lato i Mascarell (Mallorca). 

Altres conjunts com el Barça o el Betis, per citar-ne dos amb una situació financera delicada, necessiten ingressos addicionals per quadrar els números i executar un tràmit que no només afecta els fitxatges d'Iñigo Martínez, Gündogan i Oriol Romeu. De fet, fins que no s'obri l'embut, no es pot desbloquejar les renovacions o modificació contractual no consten al llistat de LaLiga actualmentIñaki Peña, Ronald Araujo, Marcos Alonso, Sergi Roberto o Alejandro Balde.

El Barça, de moment, continua argumentant que no hi haurà impediments per tirar endavant les altes de tots ells. Els equips tenen temps fins a l'1 de setembre per inscriure jugadors, data en què el mercat d'estiu abaixa la persiana. Per ara, la Lliga regulada per Javier Tebas és la Lliga del que s'inscrigui qui pugui.

Anar al contingut