Lamine Yamal i Pau Cubarsí, una promoció del 2007 que trepitja molt fort (EFE)
barça

No hi haurà un nou cas Gavi: LaLiga permet al Barça inscriure Lamine Yamal i Cubarsí com a membres del primer equip

Les dues últimes perles sorgides de la Masia no hauran de passar pel viacrucis judicial de l'andalús

Redacció Esport3Actualitzat

LaLiga ha permès al Barça inscriure Lamine Yamal i Pau Cubarsí com a futbolistes del primer equip i, en conseqüència, que siguin donats d'alta a la competició, que arrencarà a mitjans d'agost. Els dos jugadors del planter, collita del 2007, han estat protagonistes de les irrupcions més impactants de la temporada 23-24, i prova d'això és que ara mateix es troben disputant l'Eurocopa i preparant els Jocs, respectivament. A la vegada, aquest curs també ha servit perquè hagin renovat els seus contractes adequant-los al nivell professional.

La inscripció, que ja apareix a la pàgina de "fitxatges" de la web de LaLiga, no implica que el Barça pugui operar al mercat segons la normativa de l'1x1 --per a això caldrà ingressar diners--, sinó que LaLiga ha flexibilitzat la norma. Tot i les dificultats del Barça amb el fair play financer, els dos principals talents de la Masia, que encara no constaven com a membres de la primera plantilla, passen a ser-ho a tots els efectes. En el primer que es traduirà serà en els respectius dorsals, que no caldrà que sigui superior al 25. En el curs de la seva explosió, el mataroní ha lluït el 27, i el defensa gironí, el 33.

 

Les diferències amb el serial de Gavi de l'any passat són evidents. La inscripció de l'andalús va anar endavant i endarrere fins a acabar en via judicial. Actualment, però, les relacions entre el club presidit per Joan Laporta i l'òrgan de Javier Tebas passen per un bon moment i això es demostra en tràmits completats com aquest.

 

ARXIVAT A:
Lamine YamalPau Cubarsí
Anar al contingut