La forta entrada de Carmo que ha obligat Lewandowski a deixar el camp

No hi ha lesió: Lewandowski només té un fort cop al turmell

El polonès ha marxat del camp coixejant al minut 34 i ha estat substituït per Ferran Torres
Redacció Esport3 Actualitzat

El pitxitxi del Barça, Robert Lewandowski, ha donat l'ensurt del Porto-Barça. El polonès ha rebut una forta entrada del central David Carmo al minut 21 i s'ha vist obligat a marxar del camp uns minuts més tard, al 34. Les corregudes dels metges no han aconseguit refer el turmell del davanter, a qui s'ha vist coixejar quan abandonava la gespa.

En el descans "Lewy" s'ha sotmès a una primera exploració que ha indicat que, per fortuna per al Barça, el jugador polonès no té lesió, només un fort cop. Els pròxims dies, quan baixi la inflamació, li faran més proves per saber si pot estar disponible a Granada, diumenge vinent, en l'últim compromís abans de l'aturada de seleccions.

Coses del destí. Lewandowski ha deixat el seu lloc a Ferran Torres i el tauró ha obert el marcador en el temps afegit de la primera meitat.

Un altre que torna tocat de Do Dragao és Ronald Araujo, que, com ha explicat el mateix Xavi, ha acabat el partit amb rampes. Ara mateix la infermeria del Barça té noms de pes com Pedri, De Jong o Raphinha.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut