Ancelotti es posiciona sobre l'actitud de Vinícius (Europa Press)
Esports

"No he trobat mai un jugador tan perseguit com Vinícius"

Carlo Ancelotti defensa l'actitud de Vinícius a la prèvia del partit davant el Celta

Feia dies que l'entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, no es pronunciava amb tanta contundència sobre l'actitud de Vinícius. El tècnic ha anat mantenint converses amb el jugador per intentar millorar les seves reaccions, que s'acaben convertint en el centre d'atenció. Tot i això, l'afició continua pendent del comportament de Vinícius, i com que la situació no canvia, Ancelotti, cansat, ha saltat a la prèvia del partit davant el Celta en defensa del jugador del Reial Madrid. 

"He mirat una mica enrere a la història i a l'estadística... i no he vist mai un futbolista tan perseguit com Vinícius."

El tècnic creu que Vinícius està patint un atac continuat d'accions que no l'ajuden a millorar les seves reaccions. Per això, envia un missatge perquè tothom faci un esforç i canviï l'actitud cap al jugador, i així intentar que la cosa vagi a millor

"Li diuen i li fan de tot. Què ha de fer? Li donen puntades de peu, l'insulten, el xiulen... Ell marca gols i dona assistències. Crec que tothom ha de canviar l'actitud contra Vini. Mai ha passat que un jugador de tant talent estigui patint tant."

A més, ha destacat una acció que va passar a Vallecas on Vinícius va patir un cop per part d'un jugador rival que mai va ser amonestat

"A Vallecas li van donar un cop de karate al cap i no hi va haver ni groga, i ara demanen la vermella per a ell per una empenta davant el Leipzig. Quan cal fer una avaluació d'alguna cosa no cal posar samarretes."

Les declaracions a la roda de premsa, aquí:

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut