Xavi, en un moment del partit contra el Getafe (Reuters)
Barça

"No estem en el millor moment de la temporada però ho hem de seguir intentant"

Xavi admet el mal moment de l'equip però prefereix veure els factors positius després del tercer partit seguit sense marcar

Actualitzat

Xavi es mostrava resignat al final del partit, tant pel joc de l'equip com pel segon empat seguit. El tècnic blaugrana ha admès que l'equip està passant per un moment baix: 

"No estem en el millor moment de la temporada, és una evidència. Ni en joc ni en resultats, però ho intentem (...) Ho hem intentat de totes les maneres però hem estat espessos, incòmodes."

El tècnic blaugrana intentava extreure lectures positives de l'empat a Getafe: 

"És un punt.  Havíem de ser pràctics i molt sòlids en defensa. Ens han generat molt poquet i nosaltres hem tingut 3, 4 o 5 ocasions clares per marcar, però no estem en el millor moment. No hem de caure ara mentalment i ho hem de seguir intentant. Tenim encara un bon avantatge."

Tal com també ha fet Marc-André ter Stegen, Xavi ha lamentat l'estat del terreny de joc, que estava molt sec:  

"Avui era un partit molt travat i molt dificultós per l'estat del terreny de joc. Això perjudica normalment l'equip que té més la pilota i ens ha perjudicat. Fins i tot el Getafe n'ha sortit perjudicat en alguna contra. Però no és excusa."

Un altre factor que podia explicar la davallada blaugrana és l'absència dels quatre lesionats:

"Es nota els jugadors que no hi són, però no és excusa. Per ambició, il·lusió i ganes no és. És un tema futbolístic. Són moments a la temporada que poden passar. Hem de recuperar sensacions." 

I també ha lloat el plantejament del Getafe: 

"El Getafe estava molt ben endreçat defensivament, amb una feina extraordinària de Quique. És un punt en un camp complicat."

     

Anar al contingut