Nit de resureccions a Old Trafford: Maguire i Onana salven el Manchester United

El Bayern ha derrotat el Galatasaray a domicili i suma nou punts de nou possibles
Redacció Esport3 Actualitzat
  • Harry Maguire i André Onana, dos dels jugadors més criticats del Manchester United, han salvat l'equip anglès en el partit contra el Copenhaguen, teòricament el rival més dèbil del grup.

• Maguire ha marcat el gol de la victòria amb un cop de cap al minut 70 de partit. Els tres últims gols del defensa havien estat en pròpia porteria, i feia un any i mig que no marcava per al seu equip.

• L'altre heroi del Manchester United ha estat Onana, que ha aturat un penal al 97 que podria haver significat l'empat de l'equip danès. Després d'un inici de temporada molt difícil, la parada pot significar un punt d'inflexió per al porter.

• L'equip de Ten Hag ha sumat els tres primers punts en aquesta Champions, i l'equip és ara tercer del Grup A, per sota del Bayern i el Galatasaray.
El golejador del United, Harry Maguire (EFE)

El Bayern no falla

• El Bayern no ha pogut donar la victòria per feta fins a la segona part.
  • Els bavaresos s'han avançat al minut 8 gràcies a Kingley Coman, que ha culminat amb gol tot just la primera contra del Bayern.
  • A la mitja hora de joc, però, Icardi ha empatat de penal, i amb aquesta igualada s'ha arribat al descans.
  • A la segona meitat el Bayern ha apujat la intensitat i en poc més de cinc minuts ha sentenciat la victòria amb gols de Harry Kane i de Musiala, que ha posat l'1 a 3 final.