Nishikori celebra la victòria contra Benoît Paire (EFE)

Nishikori es desfà de Paire i serà el rival de Nadal als quarts de final de Roland Garros

El japonès, setè cap de sèrie, s'ha desfet del francès per 6-2, 6-7(8), 6-2, 6-7(8) i 7-5 després de tres hores i 55 minuts de lluita. Djokovic, Thiem, Zverev i Katxànov completen els quarts de final del torneig parisenc.
Actualitzat

Rafael Nadal jugarà els quarts de final de Roland Garros contra Kei Nishikori, que ha eliminat Benoît Paire en un dels partits de vuitens de final ajornat d'ahir per falta de llum. El japonès, setè cap de sèrie, s'ha desfet del francès per 6-2, 6-7(8), 6-2, 6-7(8) i 7-5 després de tres hores i 55 minuts de lluita. En dotze duels, Nishikori només n'ha guanyat dos a Nadal, cap sobre terra batuda. A Roland Garros només hi ha un precedent, quan es van enfrontar el 2013, amb triomf del manacorí en tres sets.

Novak Djokovic també ha accedit amb solvència als quarts de final després d'imposar-se a l'alemany Jan-Lennard Struff per un contundent 6-3, 6-2 i 6-2 en poc més d'hora i mitja de joc. El pròxim rival del número u mundial serà l'alemany Alexander Zverev, que s'ha desfet de l'italià Fabio Fognini per 3-6, 6-2., 6-2 i 7-6.

L'austríac Dominic Thiem, finalista l'any passat, també s'ha classificat després d'eliminar Gael Monfils, l'últim representant francès que quedava al quadre masculí, per 6-4, 6-2 i 6-2. El seu rival serà el rus Karen Katxànov, que en l'últim partit de la jornada s'ha imposat a l'argentí Juan Martín del Potro en quatre sets per 7-5, 6-3, 3-6 i 6-3 i jugarà per primera vegada uns quarts d'un Gran Slam a la seva carrera.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut