Nico Williams durant el Barça-Athletic de la segona jornada de Lliga (EFE)
Nico Williams durant el Barça-Athletic de la segona jornada de Lliga (EFE)
Barça

Nico Williams, xiulat i inadvertit al Lluís Companys

L'afició del Barça ha xiulat cada vegada que el davanter de l'Athletic ha tocat la pilota

Redacció Esport3Actualitzat
El Barça ha sumat la seva segona victòria a la Lliga, i la primera a casa, a l'Olímpic Lluís Companys. Un estadi on el públic no ha perdonat Nico Williams després de tota la polèmica pel seu possible fitxatge. Malgrat tot, ell continua amb la samarreta de l'Athletic. Així doncs, cada vegada que ha tocat la pilota, l'afició ha xiulat sense pensar-ho.

Nico Williams va ser una de les grans figures de l'última Eurocopa, juntament amb Lamine Yamal. Tots dos, cadascú per la seva banda, van catapultar la selecció espanyola fins al títol. Durant el mercat de fitxatges, el Barça es va mostrar confiat a poder contractar l'extrem esquerre navarrès, fins i tot després de la seva reincorporació als entrenaments de l'Athletic Club. Finalment, però, després d'una gran pressió mediàtica i privada a Bilbao, inclosa la del seu germà Iñaki, el jugador no ha fet el pas de venir a Barcelona. Un fet que l'afició blaugrana interpreta com una falta de respecte.

Koundé davant de Nico Williams, a qui va superar en tots els duels (Europa Press)
Joules Kounde davant de Nico Williams, a qui s'ha imposat en tots els duels directes (Europa Press)

Poc protagonisme al camp

El partit de Nico a Barcelona amb la samarreta de l'Athletic ha estat discret. Un parell de tímids intents a la primera meitat i poc més. Joules Kounde li ha guanyat tots els duels directes, i el públic del Lluís Companys ho ha celebrat gairebé com un tercer gol.

Anar al contingut