Nico Williams jugant amb l'Athletic Club. (Foto: EFE)

Nico Williams també apunta al Barça, però Valverde hi posa fre

Galleda d'aigua freda amb les declaracions de l'entrenador de l'Athletic Club
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça avança en el fitxatge de Nico Williams. En les últimes hores, el director esportiu, Deco, s'ha reunit amb el representant del jugador per acabar de tancar l'acord del seu fitxatge. El club blaugrana està disposat a pagar la clàusula de rescissió de Nico, que és de 58 milions.

Des de Bilbao han començat a posar fre a aquest possible traspàs. Ernesto Valverde ha estat taxatiu en anunciar:

"Nico no és l'únic que està afectat en el tema dels rumors, hi ha altres jugadors. Sabem que és un gran jugador i que pot tenir clubs que es publiqui que hi estan interessats. Però està molt content amb nosaltres i nosaltres amb ell, i comptem amb ell quan torni de les vacances."

El davanter de l'Athletic ha vist com el seu gran paper a l'Eurocopa ha centrat l'atenció de grans equips europeus, però a la llista de les seves preferències se situa el conjunt blaugrana en primera posició. Aquest dimecres Deco, tal com va avançar Jijantes, es va desplaçar fins a Saragossa, a mig camí de Bilbao, per parlar amb el seu representant, Félix Tainta. Ja fa setmanes que el Barça i el jugador tenen les negociacions molt avançades, però encara falta el més important: pagar la clàusula de rescissió.

Nico s'ha convertit en l'objectiu de l'estiu per al Barça, tal com va dir el mateix president Laporta en una entrevista a Catalunya Ràdio.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut