Futbol

Nico Williams, suplent amb l'Athletic en el primer partit de Lliga

Els de Valverde debuten avui a la Lliga contra el Getafe a San Mamés

Redacció Esport3Actualitzat

Nico Williams i Dani Vivian, els dos campions de l'Eurocopa nouvinguts de les vacances, són suplents a l'Athletic Club en l'arrencada de LaLiga a San Mamés. Els bascos juguen contra el Getafe, en què és titular el jugador del planter Nabil Aberdin.

El dubte era si Valverde posaria o no Williams de titular en el primer partit de Lliga. I la decisió ja està presa. Nico serà suplent després de ser un dels últims a incorporar-se a l'equip, ja que estava de vacances.

A més, José Bordalás compta amb els sis jugadors que ahir dimecres encara no estaven inscrits. Quatre juguen d'inici, Diego Rico, Christantus Uche, Carles Pérez i Álex Sola, i dos, Jiri Letácek i Peter Federico, arrenquen a la banqueta. Així, l'Athletic, amb porters del filial per les lesions d'Unai Simón i Julen Agirrezabala, i quatre baixes més surt amb el cadell Padilla; Gorosabel, Yeray, Parets, Yuri; Prados, Vesga; Iñaki Williams, Sancet, Berenguer, i Guruzeta.

El Getafe, per la seva banda, sembla que ho fa amb tres centrals i un onze conformat per Soria; Nabil, Djené, Alderete; Iglesias, Milla, Arambarri, Diego Rico; Carles Pérez, Uche i Sola.

 

Anar al contingut