Els Williams es fonen en una abraçada aquest dissabte a Cornellà-el Prat
Els Williams es fonen en una abraçada aquest dissabte a Cornellà-el Prat
futbol

Nico Williams reobre les xarxes socials amb un missatge d'agraïment

El petit dels germans de l'Athletic va tancar els perfils per l'allau d'insults d'usuaris que el feien culpable de l'eliminació a la Copa

Redacció Esport3Actualitzat

El jugador de l'Athletic Club Nico Williams ha reobert les xarxes socials després d'haver-les tancat dimecres passat per l'allau d'insults i vexacions d'usuaris que el feien culpable de l'eliminació a la Copa. El petit dels Williams va fallar dues ocasions clares de gol per als lleons i alguns aficionats no l'hi van perdonar des de l'anonimat digital. Un cop més, com ja va passar en l'última final de l'Eurocopa amb els anglesos Rashford, Sancho i Saka, l'assetjament a les xarxes torna a mostrar-se com una de les pitjors cares de la popularitat que dona l'elit.

L'internacional per Espanya ha estat suplent a Cornellà-el Prat en el primer partit oficial del seu equip després de caure contra l'Osasuna. Malgrat que era a la banqueta, però, ha protagonitzat la imatge de la primera meitat en rebre la dedicatòria del seu germà, autor del primer i únic gol. Amb el seu gol a la segona meitat ha deixat clar que la ferida comença a cicatritzar.

Nico ha trencat el silenci de les últimes hores amb un missatge d'agraïment al seu club i a l'afició que sí que li ha donat suport:

El missatge de Nico Williams a Instagram
ARXIVAT A:
Xarxes socials
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut