Nico Williams, durant un entrenament amb la selecció espanyola

Nico Williams no tanca la porta al Barça

L'extrem de l'Athletic Club ha parlat de la seva relació amb els blaugranes, sobretot amb Lamine, i no ha negat les ganes que té de jugar amb ell
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Eurocopa 2024

És una de les grans sensacions de l'Eurocopa. El rendiment de Nico Williams no ha deixat ningú indiferent. Tampoc a les oficines del FC Barcelona, que treballen per fitxar l'extrem de l'Athletic Club. El problema, com és habitual als darrers anys a Can Barça, és l'aspecte econòmic. I és que el petit dels Williams té una clàusula de rescissió de 60 milions d'euros

Els principals clubs europeus estan darrere del seu fitxatge, però la il·lusió del barcelonisme recau en la bona sintonia que hi ha amb Lamine Yamal. Una relació que ha quedat més que demostrada en aquesta Eurocopa. 

En una entrevista a "El Larguero" de la Cadena SER, Nico Williams ha fet broma sobre la seva amistat amb la perla del Barça.

"Sort que no està aquí perquè tinc el cap... d'aguantar-lo tant."

"Ens va presentar Balde quan vam coincidir a la primera convocatòria amb la selecció espanyola. Des de llavors ens hem fet molt amics. Compartim bastant els mateixos gustos."

Els elogis de Williams a Lamine

La bona sintonia de Williams i Lamine també es nota al terreny de joc. Així ho ha confirmat el jugador de l'Athletic Club, que ha destacat la "humilitat" del blaugrana i s'ha desfet en elogis cap a ell. 

"És veritat que amb 16 anys i que tothom et digui que ets molt bo et pot influir, però a ell no. Al final es diverteix jugant a futbol i només li importa això. Futbolísticament, és boníssim, ho destacaria tot d'ell. Té un u contra u increïble i la presa de decisions, que a mi a aquesta edat em costava molt, la veritat és que ell decideix molt bé. És increïble poder jugar amb ell."

No tanca la porta al Barça

Nico Williams acaba contracte amb l'Athletic Club el juny del 2027. Tot i això, serà molt difícil que el club basc pugui retenir l'extrem fins llavors. Durant l'entrevista s'han comentat els rumors del FC Barcelona, que està interessat en el seu fitxatge. 

Davant els elogis a Lamine, a Williams li han preguntat si li agradaria jugar amb ell. L'extrem no ha pogut contenir el riure i ha dit que de moment jugarà amb ell a la selecció espanyola.  

ARXIVAT A:
Lamine Yamal Eurocopa 2024
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut