Nico Williams felicita Lamine Yamal després del seu golàs a l'Eurocopa (REUTERS/Annegret Hilse)

Nico Williams, més a prop del Barça: un tuit de l'Athletic Club dona pistes

L'Athletic Club ha presentat la seva nova equipació i Nico Williams no apareix en cap de les imatges promocionals per a la temporada que ve
Redacció Esport3

No passa un dia sense que algun mitjà doni per fet que el Barça té a tocar aconseguir els serveis de Nico Williams. Efectivament, el futur de l'extrem sembla que està a prop del Barça, sobretot després de les declaracions de Joan Laporta a Catalunya Ràdio, assenyalant que Nico és un jugador que li agrada molt i el FCB podria permetre's fer l'operació.

La seva arribada a la Ciutat Comtal quedaria pendent que el club blaugrana sigui capaç d'abonar la seva clàusula de rescissió i trobi la manera d'inscriure'l a la plantilla. Però mentrestant, hi ha també altres pistes que acosten Nico Williams al Barça:

L'Athletic Club ha donat a conèixer la seva nova equipació per a la temporada 2024/25 amb una absència destacable a la campanya publicitària: Nico Williams. Tot i ser un dels futbolistes més destacats del club, el davanter no forma part de les imatges promocionals.

Imatge promocional de l'Athletic Club

En un prinicipi es podria pensar que Nico no participa en la sessió fotogràfica perquè és amb la selecció espanyola a Alemanya, però a les imatges sí que hi apareixen Unai Simón i Daniel Vivian, que també estan concentrats per a l'Eurocopa 2024. També mostren la nova equipació Gorka Guruzeta i Iñaki Williams, germà de Nico.

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut