Nico Williams, durant el partit d'ahir a San Mamés (Reuters)
Futbol

Nico Williams deixa la porta oberta a marxar de l'Athletic Club la temporada que ve

L'extrem de l'equip basc, amb contracte fins al 2027, va passar pels micròfons de DAZN després del partit contra l'Atlètic de Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Nico Williams s'ha habituat a deixar la porta oberta a una possible sortida sempre que aquest estiu se li preguntava pel seu futur, i més concretament pel Barça. Respostes ambigües que podien interpretar-se des del club blaugrana com un "vol venir". Per això des del Barça confiaven en el desig del jugador de venir a Barcelona. L'hàbil extrem, però, va decidir finalment quedar-se a Bilbao i respectar el contracte amb l'equip basc que el lliga fins a l'estiu de l'any 2027.

 

Ahir, en el postpartit de l'Athletic Club-Atlètic de Madrid, on els madrilenys es van imposar per 0 a 1 amb gol de Correa, al petit dels Williams li van tornar a preguntar sobre el seu futur als micròfons de DAZN. Lluny de tallar qualsevol rumor de soca-rel, Nico va posar-hi més picant:

"He tingut molts clubs per fer alguna cosa que un altre jugador potser sí que hauria fet, però he decidit seguir un any més. S'ha demostrat que aquí soc feliç. Després de tornar de vacances vaig parlar amb els meus pares, amb el meu germà i vaig decidir quedar-me un any més aquí. El meu cor és de l'Athletic i estic molt feliç a Bilbao. Gaudirem aquest any d'Europa, intentarem aconseguir el títol i dur a dalt de tot l'Athletic i després ja es veurà."

 

Nico és conscient que davant l'interès de grans clubs europeus, mantenir-se a Bilbao fins al final del seu contracte serà complicat. I de les seves paraules es desprèn que aquesta pot ser l'última temporada amb el club de la seva vida, amb la final de l'Europa League a San Mamés com a objectiu prioritari abans de sortir de la capital basca.

Anar al contingut