Melamed, durant la celebració de l'ascens
Melamed, durant la celebració de l'ascens amb l'Espanyol
espanyol

Nico Melamed marxa de l'Espanyol per quedar-se a Segona Divisió

El jugador de Castelldefels fitxa com a agent lliure per 6 temporades amb l'Almeria

Redacció Esport3Actualitzat

L'Almeria ha fet oficial la incorporació de Nico Melamed, procedent de l'Espanyol. El jugador de 23 anys, que havia desenvolupat tota la seva carrera al club perico, firma per 6 anys amb un salari de 2 milions d'euros per temporada. Un fitxatge sense cost que ha cridat l'atenció per la situació dels dos clubs. Melamed abandona un Espanyol acabat d'ascendir per un club andalús que ha descendit al segon esglaó estatal.

El comunicat oficial ha estat una simple formalització, ja que els rumors del seu fitxatge van començar a principi de temporada. El periodista Ángel García avançava a l'octubre la proposta andalusa: a banda del salari d'1,8 milions d'euros, s'assegurava el pagament del 70% del sou durant les pròximes dues temporades en cas de descens.

Aquestes xifres milloren en escreix el sou actual de Melamed i el milió que, segons algunes fonts, l'Espanyol li oferia per renovar. L'Almeria que entrena li pagarà un sou de Primera, prova de les esperances que dipositen en el de Castelldefels en l'intent de tornar a la màxima categoria.

Capaç del millor en una última temporada irregular

En un dels partits importants de la temporada contra el Valladolid, Melamed va veure la doble targeta groga per una simulació de penal. Una acció que no va entomar bé el tècnic Manolo González. Els minuts del davanter van disminuir i algunes veus de l'afició expressades a les xarxes lamentaven que estigués poc implicat en l'equip en el tram decisiu del curs.

El tomb va ser en el partit contra el Cartagena a Cornellà-el Prat. L'Espanyol necessitava guanyar i l'entrada de Melamed a la segona meitat, rebut amb una xiulada, va ser clau per guanyar el matx. L'entrenador va acabar elogiant-lo: "Si està bé, ens dona el que ens dona. L'equip ho nota quan és al camp. Estic content per ell i per l'equip. És un altre jugador que sumem per a la causa".

Melamed deixa enrere una vida en blanc-i-blau i decideix provar nous reptes lluny de Barcelona. Així es va acomiadar de l'afició: 

Anar al contingut