Nico Melamed en una imatge d'arxiu amb l'Espanyol
Espanyol

Nico Melamed i els veritables motius pels quals marxa de l'Espanyol

El jugador de l'Almeria exposa el seu parer sobre com s'ha sentit tractat pel club blanc-i-blau i diu adeu a l'afició perica en una entrevista al diari Marca

Redacció Esport3Actualitzat

Nico Melamed ha protagonitzat un dels moviments més controvertits del que portem d'estiu. Sent una figura important en l'ascens de l'Espanyol tot i estar lesionat bona part de la temporada, no ha renovat amb el club i ha marxat lliure a l'Almeria, que ha baixat a Segona Divisió. Melamed s'ha sincerat en una entrevista amb Marca i ha sorprès amb les seves declaracions.

L'exjugador de l'Espanyol ha parlat sobre la seva lesió, i l'ha qualificat com el moment més dur i dolorós de la seva carrera. Ha assegurat que físicament estava dolgut per no poder ajudar. Però el pitjor, explica, ha estat psicològicament, per suportar les crítiques sobre la seva lesió i perquè l'únic que volia era ajudar l'equip. Melamed s'ha queixat de la gent que no confiava que s'operés per ajudar l'equip, així com les mentides i filtracions sobre la seva renovació.  

"El més dur ha estat psicològicament, per suportar mentides sobre la meva lesió perquè jo l'únic que volia era ajudar l'equip."

El fitxatge per l'Almeria va començar a sonar a l'octubre. Tot i així l'Espanyol no va apropar-se a Nico per fer-li una proposta seriosa. Melamed explica com "esperava un altre tipus d'actitud, sensibilitat, tarannà cap a la meva persona". Però, en el moment que va adonar-se de com havia d'anar darrere d'ells, va assumir que "l'interès era menor" i va començar a buscar propostes, entre les quals la de l'Almeria.

"Vaig començar a escoltar propostes i la que més em va agradar i em fa molta il·lusió és la de l'Almeria. Em va agradar el projecte que em van presentar."

Al moment de preguntar-li els veritables motius per no va renovar amb l'Espanyol, Nico Melamed afirma que se'n va pel poc interès i actitud que li van demostrar i pel projecte de l'Almeria, que sí que li ha traslladat la voluntat de ser peça clau i ganes de comptar amb ell per al projecte. També ha deixat entreveure que el motiu econòmic ha estat important:

"Entenc la part econòmica, i mai serà només per això, però quan no es demostra total interès o l'actitud no és tan positiva començo a escoltar altres ofertes."

L'exjugador assegura que la vida dona moltes voltes i els jugadors van i venen. No tanca la porta a tornar al club que "tant li ha donat". Melamed, però, ha expressat la seva preocupació pel que fa a les contínues marxes periques: "A l'Espanyol està passant alguna cosa i va més enllà dels jugadors. Se n'han anat futbolistes amb molt de talent però també treballadors. I s'haurien de replantejar per què gent amb tant de talent està marxant d'un club que aspira a tant."

"S'haurien de replantejar per què gent amb tant de talent està marxant d'un club que aspira a tant."

Nico Melamed ha dit adeu als seguidors de l'Espanyol després de dotze anys al club i dos ascensos aconseguits. "Sense ells no hauria estat tan fàcil ser feliç al camp." Ara Nico marxa a l'Almeria, amb contracte fins al 2030 i amb l'objectiu d'aconseguir un segon ascens consecutiu que els torni a portar a Primera Divisió.  

Anar al contingut