Nico González
Nico en la jugada del primer gol del Barça (EFE)
Barça

Nico i Abde inauguren el seu compte golejador amb el Barça

Els joves blaugranes han estat protagonistes en el duel contra l'Osasuna fent els dos primers gols del Barça a El Sadar

Redacció Esport3Actualitzat

Nico González s'ha convertit en un dels jugadors imprescindibles en el FC Barcelona. Ronald Koeman va apostar per ell aquesta temporada i el seu rendiment l'ha permès fer-se un lloc a l'onze blaugrana. El migcampista ha sabut aprofitar les baixes de l'equip per guanyar-se la confiança també de Xavi Hernández.

Contra l'Osasuna, el migcampista ha culminat el seu procés estrenant-se com a golejador del Barça. Nico ha aprofitat una assistència de Gavi per fer el primer gol i inaugurar el marcador a El Sadar. L'alegria, però, ha durat poc, ja que David García ha empatat el duel dos minuts més tard.

Ez Abde també ha estat gran protagonista del partit. L'extrem, que ha guanyat protagonisme amb Xavi a la banqueta, ha estat elèctric a El Sadar en un duel en què ha tingut premi final, amb el segon gol del Barça. El jove ha aprofitat un refús a dins l'àrea per fer el seu primer gol amb la samarreta del Barça. 

Resum de l'Osasuna-Barça (2-2)

Com Ansu Fati i Ilaix

El Sadar ha estat escenari dels primers gols de Nico i Abde amb la samarreta del primer equip del Barça. D'aquesta manera, els blaugranes han seguit els passos d'Ansu Fati i Ilaix Moriba, que també van estrenar-se com a golejadors al mateix estadi. El davanter va fer el gol de cap després d'una centrada de Carles Pérez i el migcampista va fer la seva primera diana amb una assistència de Leo Messi.

El gol d'Ansu Fati:

El gol d'Ilaix Moriba:

Anar al contingut