Nico González
Nico, en el moment del gol de la victòria (EFE)
Barça

Nico: "El Barça som tots i lluitarem per la lliga"

Després de superar l'Elx, el migcampista blaugrana ha volgut treure ferro al bon paper dels joves i assegura que l'equip encara aspira a lluitar per la lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Nico González ha marcat el seu segon gol amb la samarreta del Barça, un gol clau en el triomf contra l'Elx (3-2) i que espera que tingui continuïtat:

"Lluitarem per ser entre els quatre primers i, sens dubte, lluitarem per la lliga perquè som el Barça i l'hi devem a l'afició, que avui ha estat increïble. Creiem que les coses milloraran molt i estic segur que la victòria ens donarà energia per anar cap amunt."

Xavi Hernández va assegurar fa uns dies que els joves estaven portant el pes de l'equip i Nico hi ha volgut dir la seva com un dels referents d'aquesta fornada:

"No hi estic d'acord. Al final, el Barça som tots els jugadors del primer equip i tots som igual d'importants. No són només els joves, sinó tots els que juguem. Per poder marcar, tothom ha hagut d'aportar molt."

Sobre el gol marcat, el jugador gallec ha explicat com ha anat la jugada:

"És una victòria superimportant. Quan he rebut la pilota, he pensat que la pilota havia d'entrar com fos. El control se me n'ha anat una mica llarg i m'he estirat com he pogut i la pilota ha entrat. I això és el més important."

Resum del Barça-Elx (3-2)

 

Anar al contingut