Neymar, en una imatge d'arxiu

Neymar rep tres partits de sanció per empènyer un aficionat

El davanter brasiler, que ja està sancionat a la Champions, tampoc podrà jugar en competició domèstica per haver agredit un seguidor rival
Actualitzat
TEMA:
Neymar

Neymar ha rebut un càstig de tres partits de sanció pel seu gest irat al final de la Copa de França, quan va agredir un seguidor del Rennes que l'importunava. La sanció s'ha de començar a complir a partir del 13 de maig, segons precisa la Federació Francesa de Futbol (FFF), fet que permet al brasiler participar en el partit de Lliga del París Saint-Germain contra l'Angers.

La sentència de la comissió de disciplina és de 3 partits en ferm més dos en suspens, fet que implica que, si el brasiler reincideix en la seva conducta indisciplinada, rebrà automàticament aquests dos partits de càstig. El París Saint-Germain va perdre la final de la Copa a mans del Rennes a la tanda de penals.

Neymar ja té pendent actualment una sanció de tres partits a la Champions per haver insultat els àrbitres a les xarxes socials després de l'eliminació del PSG a mans del Manchester United.  

 

ARXIVAT A:
Neymar
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut