Neymar marxa cap al vestidor després de ser substituït en la derrota contra el Mònaco (Reuters)
Futbol

Neymar-PSG: cap a un divorci dolorós

El periodista francès Daniel Riolo assegura que el brasiler "gairebé no s'entrena i arriba en un estat lamentable, molt proper a l'embriaguesa"

Actualitzat

Des de l'eliminació als vuitens de final de la Lliga de Campions, la situació al Paris Saint-Germain és difícil de sostenir. Sembla clar que al final de la temporada hi haurà canvis profunds, però, fins aleshores, jugadors, staff i directius han de suportar les crítiques d'una afició indignada mirant de no tirar-se els plats pel cap. Però la convivència és difícil.

Un dels més afectats per aquesta situació és Neymar, que, segons algunes informacions, està totalment enfrontat amb el club. El periodista d'RMC Daniel Riolo va un pas més enllà i explica que el comportament del brasiler està lluny de ser el que s'espera d'un professional.

"Neymar ja gairebé no s'entrena i arriba en un estat lamentable, al límit de l'embriaguesa. Està amb un esperit de rebel·lia contra el PSG, hi ha una ruptura total amb els estaments del club i del vestidor."

Riolo es fa ressò dels sentiments dels aficionats del PSG per qui ha estat una de les seves màximes estrelles:

"A l'afició del PSG li importen una merda les pallassades de Neymar. Que se'n vagi, està arruinant el club. Als seguidors no els importa que no li estigui anant bé. Hauries de firmar el xec i deixar-lo marxar. Està fent molt mal dintre del club."

El més ben pagat de França

Les revelacions sobre l'estat de Neymar arriben al mateix temps que s'ha filtrat una llista amb el que guanyen els jugadors de la Lliga francesa, i Neymar és el primer de la llista, amb poc més de 4 milions d'euros bruts al mes. El segueixen els seus companys Leo Messi (3,75) i Kylian Mbappé (2,2). De fet, els 14 jugadors més ben pagats de la Lliga francesa són del PSG, cosa que parla de l'enorme desequilibri que hi ha al futbol del país.

Neymar té contracte amb el PSG fins al 2025 i és un dels únics a haver demanat excuses a l'afició desprñes de la derrota per 3-0 al camp del Mònaco 

 

Anar al contingut