Neymar i Marco Verratti figuren a la llista de descartats del PSG (Reuters)
Futbol

Neymar encapçala la llista de descartats del PSG

Al marge de Mbappé, apartat per no voler renovar, l'equip parisenc ha comunicat a cinc jugadors més que no compta amb ells

Redacció Esport3Actualitzat

El PSG continua amb la difícil tasca de reconstruir un equip amb aspiracions de guanyar la Champions, però el nou projecte no inclou cap dels integrants del trident més car del món, que va fracassar en el seu objectiu principal. Amb Messi retrobant la felicitat a Miami i Mbappé apartat per no voler renovar, el club parisenc es vol desprendre també de Neymar, entre altres jugadors, segons una informació de RMC. 

Luis Enrique, nou tècnic de l'equip, i Luis Campos, el director esportiu, han comunicat a diversos jugadors que no entren en els plans de futur de l'equip. A més de Neymar també hi ha Marco Verratti, que és tota una institució a l'entitat després d'haver completat 10 temporades a l'equip. També hi ha Renato Sanches i Hugo Ekitike, que no han aconseguit consolidar-se a l'equip, i Juan Bernat, que mai ha passat d'un rol secundari.

Cap d'aquests jugadors hauria participat al "media day" de cara a l'inici de temporada ni apareixen a la foto oficial de l'equip.  

 

Anar al contingut