Neymar somriu en una imatge d'arxiu (Reuters)

Neymar: "El PSG serà campió de la Champions League"

El futbolista brasiler assegura amb ambició que seran campions de la màxima competició europea en una entrevista per a Red Bull concedida per celebrar el seu 27è aniversari
Actualitzat
TEMA:
Neymar

Neymar Jr. s'està recuperant de la lesió al metatarsià del peu dret, un contratemps que li privarà de jugar l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions entre el PSG i el Manchester United. El brasiler està convençut que el seu equip es classificarà per a la següent ronda i assegura amb ambició que seran campions en una entrevista per a Red Bull concedida per celebrar el 27è aniversari.

"El PSG serà campió de la Champions League. El PSG no és només jo, té un equip increïble amb grans jugadors i un entrenador genial. A més, els seguidors del PSG són com un jugador número 12 quan juguem a París. No tinc dubtes que serem campions i que jugaré"

El brasiler també ha parlat de la seva recuperació i com es fa de dur per a un futbolista no poder jugar.

"El tractament acaba de començar. Serà un llarg viatge i tindré petites victòries dia a dia. Gràcies a Déu, tinc grans professionals al meu costat i el suport del PSG, així com el suport dels fans de tot el món. He jugat a futbol des que era un nen, així que sí, és molt difícil estar allunyat del futbol, ​​de la rutina del club i de la calor dels fans. Al 2018 em vaig enfrontar a alguna cosa similar i sé el dolent que és, però aquesta experiència em va fer més fort i més preparat per enfrontar el que ve ara".

Finalment, Neymar comenta els reptes que es proposa per a aquest any tant a nivell personal com esportiu.

"Vull passar més temps amb la meva família i tornar a jugar a futbol al més aviat possible. Tinc molts títols importants que conquerir aquest any amb el PSG i la selecció del Brasil ".

ARXIVAT A:
Neymar
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut